jak se líbat?

V tomto fóru můžete pokládat své otázky ohledně líbání ostatním zkušenějším uživatelům ...

Re: jak se líbat?

Příspěvekod mikina v pát 12. čer 2009 22:23:09

ahoj,mam takovej problém..ještě nikdy jsem se s klukem nelíbala.. :cry: a potřebovala bych poradit,jak se líbat..ale bez jazyka..děkuju
mikina

Pomozte mi :(, každou radu ocením :)

Příspěvekod Nezkuseny v sob 10. říj 2009 21:20:41

Prosimvas este sem nikdy nelíbal a ted dojde k tomu ze b udu mít holku a ona si me urcite bude chtít oskouset jak umim libat a potom se rozhodne a ja chci abych dopadl dobre takze prosim pomozte mi kazdou rada je pro me dobrá jak v normalnim polibku tak ve francouzkém. kdo má nahodou nejakou stránsku s popsanými detailnímy obrazkamy tak ta by se mi moc hodila jinak prosim kazda rada mi bude dobrá... díky predem
Nezkuseny

Pomozte mi :(, kazda rada mi bude dobrá :)

Příspěvekod Nezkuseny v sob 10. říj 2009 21:24:44

Pozte prosim este nikdy sem se nelibal a ted dojde k tomu ze budu mit holku a az s ni zacnu chodit tak se obavam toho polibku takze prosim o rady jak v normalnim polibku, tak ve francouskem. prosim o pomoc opravdu kazdá rada by mi pomohla a kdyby mel nekdo nakou dobrou stránku, po prípade i stránku s detailnímy obraázky a popisem ta kto by mi moc pomohlo, este jednou fakt kazda rada mi pomuze.... dekuju predem :)
Nezkuseny

Re: jak se líbat?

Příspěvekod stydlivka v ned 11. říj 2009 22:28:43

ahoj,mam stejny problem,jako mikina... :cry: jeste nikdy jsem se nelibala...vsichni mi rikaj,ze to umi kazdy,aniz by jsme o tom vedely,ze to kazdy v sobe ma....ale ja se bojim,ze to neumim a navic sem jeste stydliva.bojim se,ze to zvoram....on uz to po me chtel,ale ja mu rekla ne a on se ptal proc a ja mu rekla proste ne a zatim sou jen pusy,me uz to docela stve uz bych se libat chtela..a bojim se ze ho ja omrzym zachvilku...popiste mi prosim jak se libat,zatim normalne nake detaily a tak....moc to specha,tak mi odepiste prosim co nejdriiv moooc dekuji predem... :!: :(
stydlivka

Předchozí

Zpět na Poradna